Inici » Noticies » El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca presenta l’edició de les obres guanyadores dels Premis Mallorca de Creació Literària 2019

El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca presenta l’edició de les obres guanyadores dels Premis Mallorca de Creació Literària 2019

Dimecres, 22 de juliol, a les 20.30 h, es durà a terme la presentació de l’edició de les obres guanyadores dels Premis Mallorca de Creació Literària 2019 en un acte, presentat per Adrià Martí i Margalida Mateu, que tindrà lloc a Palma, al Pati de la Misericòrdia.

Hi participaran els guardonats:

Mireia Calafell, guanyadora del Premi Mallorca de Poesia, amb el poemari Nosaltres, qui (editat per La Breu edicions), una reflexió sobre qui som, i sobre la manca d’humanitat dels entorns asèptics, que ens aïllen com a individus.

Miquel Esteve, guanyador del Premi Mallorca de Narrativa, amb l'obra El Misteri d'Arthur Rimbaud (editada per Univers), que, a mig camí entre el thriller literari i la novel·la d'ambientació històrica, ofereix un seguit de capítols que el lector podrà llegir segons l'ordre que ofereix l'autor o el que ell mateix decideixi, amb un epíleg comú.

Antoni Mas, guanyador del Premi Mallorca d’Assaig, amb l'obra Llengua, terra, pàtria i nació. L’evolució de la consciència lingüística i etnocultural entre els cristians de l’illa de Mallorca (s. xiv–xvii) (editada per Documenta Balear), que, concebuda en clau mallorquina, de lectura àgil i amb un llenguatge fluid i amb expressions genuïnes, respon a qüestions, d’interès cultural, històric i lingüístic.

Per assistir a l’acte caldrà l'ús de mascareta i respectar les distàncies de seguretat.

Destacada: