Inici » Concurs de narrativa breu en llengua catalana de temàtica LGBTI

Concurs de narrativa breu en llengua catalana de temàtica LGBTI

Torna el concurs literari per a joves de temàtica LGBTI en llengua catalana, «Imagina un amor», que té com a objectiu promoure la creació literària entre el jovent i el seu entorn al voltant de la temàtica LGBTI. Es convoca en el marc del QLit, Festival de Literatura Queer.

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana convoca el concurs per tercer any consecutiu. Hi poden participar alumnes de secundària, batxillerat, cicles formatius i adults relacionats amb l’entorn escolar dividits en tres categories: de 12 a 15 anys, de 16 a 18 anys i adults. Les narracions han de ser individuals, originals i escrites en llengua catalana. La temàtica de la narració ha de ser un amor no heteronormatiu (hi pot entrar qualsevol història d’amor entre dues o més persones de qualsevol identitat sexual i de gènere més enllà de la relació tradicional entre un home i una dona).

El termini d’admissió dels originals es tancarà el diumenge 10 de maig de 2020 i el lliurament dels premis se celebrarà durant la nova edició del QLIT, el Festival de Literatura Queer.