Inici » VI Certamen de poesia Miquel Bauçà 2021

VI Certamen de poesia Miquel Bauçà 2021

L’Ajuntament de Felanitx a través del departament de cultura convoca el sisè certamen de poesia Miquel Bauçà.

El termini per a la recepció de les obres començarà el pròxim dilluns dia 1 de febrer i finalitzarà el 19 de març, les mateixes s’hauran de dur a la Casa de Cultura de Felanitx o enviar-les per correu ordinari en els terminis establerts.

La regidora de Cultura, Melanie Mesquida ha dit «aquest certamen va ser creat l’any 2016 per recordar l’escriptor felanitxer Miquel Bauçà. Que Felanitx faci sis anys que continua amb aquest projecte poètic demostra que és un dels certàmens implantats pels amants i creatius de poesia o vers, a més promovem la creació literària en llengua catalana».

Les obres que es presentin han de ser escrites en llengua catalana en qualsevol de les seves varietats, en vers o en qualsevol altra forma utilitzada en poesia. Cada autor podrà presentar una única obra, inèdita i que no hagi obtingut altre guardó en altres certàmens.

El jurat donarà a conèixer el guanyador/a del certamen a final del mes d’abril coincidint amb la Setmana Literària 2021, mentre la presentació del llibre es farà a les festes d’estiu del municipi.

Les bases es poden consultar a la plana web www.felanitx.org al canal notícies.

 

Imatge