Inici » Noticies » Nadal 2020. Material per a comerços, entitats i interessats

Nadal 2020. Material per a comerços, entitats i interessats

La Direcció General de Política Lingüística posa a disposició de comerços, entitats i de tothom que hi estigui interessat el CD 19 nadales, cartes als Reis d’Orient i calendaris de taula del 2021.

Disc de nadales

El CD és un recull de 19 nadales d’intèrprets en llengua catalana, majoritàriament de les Illes Balears, que té com a objectiu principal augmentar la presència del català durant la campanya comercial de Nadal i, d’aquesta manera, fomentar l’ús normal del català en tots els àmbits de la vida social.

També podeu accedir a la llista de reproducció a través dels enllaços següents:

Cartes als Reis

Un altre material a disposició són cartes als Reis d’Orient. A més de les cartes editades, també podeu optar per imprimir l’arxiu disponible a la pàgina http://jocsencatala.cat.

Calendari 2021

D’altra banda, l’Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics, adscrita a la Direcció General, ha editat calendaris de taula del 2021. El calendari està dedicat al 25è aniversari de l’aprovació de la Declaració Universal de Drets Lingüístics, un document de referència en l’àmbit internacional en matèria de protecció dels drets lingüístics. 

Podeu adreçar les vostres peticions de material a l’adreça electrònica foment@dgpoling.caib.es o passar per les oficines de la Direcció General de Política Lingüística (c. d’Alfons el Magnànim, 29, 1r pis, de Palma).

 

Destacada: