Inici » Consultes lingüístiques

Consultes lingüístiques

  • El Servei de Normalització Lingüística del Consell de Mallorca ofereix, tant a particulars com a empreses, un servei gratuït de resolució de consultes lingüístiques i de correcció (català) i traducció de texts (castellà-català), sempre que l’extensió dels escrits no sigui superior a dues pàgines (en lletra Times New Roman 12 i interlineat d'1,5 ) o a 650 paraules, i es presentin en format RTF, DOC i DOCX. Només heu d'emplenar el següent formulari.
  • Els multicercadors són un servei que ofereix la possibilitat de fer una cerca restringida a un conjunt extens de recursos lingüístics i terminològics relatius a la llengua catalana disponibles a la xarxa.
  • Optimot. Consultes lingüístiques: cercador d'informació lingüística que ajuda a resoldre dubtes sobre la llengua catalana.
  • Gramàtiques Normatives Valencianes (Gramàtic-On): aplicació creada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), amb el nom comercial Gramàtic-On, pensada per facilitar la consulta de la normativa gramatical i resoldre dubtes ortogràfics o morfosintàctics que pugui tenir qualsevol usuari.