Inici » Política de galetes

Política de galetes

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per gestionar sessions i mesurar i analitzar la navegació dels nostres visitants. Si continuau navegant, consideram que n’acceptau l’ús.

Definició i funció de les galetes
Una galeta és un fitxer amb informació sobre els hàbits, les preferències i les pautes de navegació d'un internauta que visita una pàgina web.
Les seves principals funcions són la de fer un seguiment dels usuaris i la d'aconseguir informació sobre els seus hàbits de navegació.

Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?
Galetes de sessió: serveixen per obtenir i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a una pàgina web. Caduquen o s’esborren quan es tanca el navegador.
Galetes d'analítiques: es generen quan un usuari visita un servei. Serveixen per obtenir dades de navegació de l'usuari de forma anònima. El nostre lloc web utilitza galetes de Google Analytics.

Revocació i eliminació de galetes
La majoria dels navegadors web accepten galetes, però podeu canviar la configuració del navegador web perquè rebutgi galetes noves, desactivi les que ja hi ha o bé que us comuniqui quan algú us envia una galeta al vostre dispositiu. Per canviar la configuració seguiu les instruccions que us proporciona cada navegador:

Microsoft Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Apple Safari

Bloquejar l'ús de les galetes en la vostra navegació pot fer que alguns serveis o característiques del lloc web no estiguin disponibles.

Actualitzacions i canvis en la política de galetes

El Consell de Mallorca pot modificar aquesta política de galetes en funció d'exigències legislatives o reglamentàries, o per adaptar-la a les instruccions dictades per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.