Inici » Noticies » Acte de lliurament dels Premis Mallorca 2022 de Creació Literària i de Fotografia Contemporània

Acte de lliurament dels Premis Mallorca 2022 de Creació Literària i de Fotografia Contemporània

Acte de lliurament dels Premis Mallorca 2022 de Creació Literària i de Fotografia Contemporània.

El 1r de desembre, a les 19 h, tendrà lloc al Teatre Principal de Palma l'acte de lliurament dels guardons als guanyadors del l'edició d'enguany dels Premis Mallorca de Creació Literària i de Fotografia Contemporània. Hi actuaran artistes de primer nivell dins el panorama musical mallorquí: Joan Xanguito, Miquel Serra, Maria Jaume, Marala, L.A., MagalÍ Sare i Sebastià Gris, Clara Peya i SimfoVents.

Ambdós certàmens es convoquen anualment pel Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

El Premi de Creació Literària guardona les millors obres inèdites en llengua catalana que s'hi presentin en les modalitats de narrativa, poesia, assaig, textos teatrals i literatura infantil il·lustrada. El Premi de Fotografia Contemporània, altrament, té per objectiu guardonar el millor projecte i consolidar com a disciplina artística aquesta modalitat de fotografia.

Enguany, el Premi Mallorca de Creació Literària ha comptat amb un jurat d'excel·lent qualitat i ha rebut un total de 273 obres candidates.

La gala en directe a través del canal de Youtube del Consell de Mallorca:   https://www.youtube.com/watch?v=6a_ut68lfY8

 

Destacada: