Inici » Noticies » Català a la Carta i Cures en català: cursos en línia de 24 hores de durada

Català a la Carta i Cures en català: cursos en línia de 24 hores de durada

La Direcció Insular de Política Lingüística i Mallorca Activa oferim els cursos Català a la Carta i Cures en català, en horaris de matí i d'horabaixa, d'octubre a novembre de 2022. 
Cada curs té una durada de 24 hores, distribuïdes en dues sessions setmanals de dues hores. 

Inscripció: http://bit.ly/MallorcaFormacio
El cursos són gratuïts. 
El termini d’inscripció als cursos és del 26 de setembre al 9 d’octubre. 
Una mateixa persona només es pot inscriure a un dels cursos

Català a la carta, curs de llengua per a la restauració 

Oferta educativa en línia

S’ofereixen dos cursos en línia que se centren específicament en el vocabulari i les estructures lingüístiques bàsiques del món de la restauració.

La finalitat de l’oferta és fomentar la llengua catalana com a llengua d’oportunitats laborals i de dret social perquè tothom pugui exercir el dret a utilitzar el català en qualsevol situació. 

Destinataris

Els cursos s’adrecen a població de 16 anys o més, amb coneixements nuls o escassos de català oral, que treballin o vulguin treballar en l'atenció al públic en l’àmbit de la restauració. Tindran prioritat els cambrers i cambreres en actiu. 

Dates i horaris
Els cursos es duran a terme del 19 d’octubre al 30 de novembre.Català a la carta (matí): dilluns i dimecres, de 9.00 h a 11.00 h

Català a la carta (horabaixa): dilluns i dimecres, de 17.00 h a 19.00 h

 

Cures en català

Oferta educativa en línia 

S’ofereixen dos cursos en línia que se centren en la comprensió i l’ús d’expressions quotidianes i frases senzilles per satisfer les primeres necessitats comunicatives pròpies de l'àmbit del treball de cures, especialment les que es produeixen entre el personal i el pacient o usuari. 
La finalitat de l’oferta és fomentar la llengua catalana com a llengua d’oportunitats laborals i de dret social perquè tothom pugui exercir el dret a utilitzar el català en qualsevol situació —especialment les persones que, per edat o malaltia, es troben en situació de vulnerabilitat— i entendre que l'atenció lingüística forma part de la bona atenció a l'usuari.
 

Destinataris

Els cursos s’adrecen a població de 16 anys o més, amb coneixements nuls o escassos de català oral, que facin feina o vulguin fer-ne en l'àmbit del treball de cures (personal que fa tasques de cura domiciliàries, personal de residències, personal sanitari, estudiants del grau mitjà d’FP Tècnic en cures auxiliars d’infermeria, etc.). Tindran prioritat els professionals en actiu. 

Dates i horaris

Els cursos es duran a terme del 18 d’octubre al 29 de novembre. 

 Cures en català (matí): dimarts i dijous, de 9.30 h a 11.30 h

 Cures en català (horabaixa): dimarts i dijous, de 16.30 h a 18.30 h

Imatges: 
Destacada: