IEB: convocatòria de cursos de llengua catalana de febrer a maig de 2024

En aquesta convocatòria de febrer a maig de 2024 l'Institut d'Estudis Baleàrics ofereix cursos de llengua catalana presencials, virtuals, semipresencials i a distància.

MATRÍCULA EN LÍNIA

TERMINI DE MATRÍCULA: del 8 al 19 de gener de 2024

DATES DELS CURSOS: del 5 de febrer al 19 de maig de 2024

MODALITATS DELS CURSOS:

  • PRESENCIAL (75 hores). Són cursos amb sessions presencials de tres dies per setmana.

  • SEMIPRESENCIAL (35 hores). Són cursos amb sessions presencials d'un dia per setmana que s’han de completar amb treball autònom a partir del material de classe (treball amb llibre, no a través d'Internet)

  • VIRTUAL. És necessari disposar de connexió a Internet. Són sessions en directe en un horari concret a través de videoconferència. Aquestes sessions permeten la interacció del docent i els alumnes en temps real en els cursos de nivell A1, A2 i B1 (75 hores) i LA (35 hores).

  • EN LÍNIA (B2, C1, C2 i LA). És necessari disposar de connexió a Internet. El contacte amb el docent i els alumnes es fa a través de la plataforma Moodle. En aquest espai virtual hi ha tots els continguts, els materials i les activitats del curs. No és necessari que el docent i els alumnes coincideixin en horari per treballar els continguts, però hi ha una sessió quinzenal en un horari concret per treballar l'expressió oral.

 

*Hi col·laboren: Ajuntament d'Alaró, Ajuntament d'Andratx, Ajuntament de Búger, Ajuntament de Calvià, Ajuntament de Consell, Ajuntament d'Eivissa, Ajuntament d'Inca, Ajuntament de Llucmajor, Ajuntament de Montuïri, Ajuntament de Palma, Ajuntament de Sant Joan i Ajuntament de Santa Maria del Camí

Destacada: