Inici » Noticies » Kahoot Qüestions de Mallorca

Kahoot Qüestions de Mallorca

Concurs Kahoot Qüestions de Mallorca per als instituts

 Aquest projecte, per fomentar l'ús del català i els coneixements sobre la cultura i la llengua de Mallorca, forma part del pla de dinamització lingüística insular de la Direcció Insular de Política Lingüística que té una durada fins al novembre de 2023.

L’objectiu d’aquest projecte és que els alumnes del primer cicle de l’ESO aprofundeixin en els coneixements de l’entorn més proper: Mallorca.

A tots els instituts que s’hi sumin se’ls farà arribar mensualment un qüestionari per als alumnes en format Kahood i un full amb les respostes detallades per als professors. La intenció és que durant 20’ d’una classe, els alumnes puguin respondre les preguntes que els planteja el qüestionari. Les classes que ho facin millor i mantenguin la constància, guanyaran un premi al final del curs.

Els participants han de mantenir l'atenció i intentar memoritzar les respostes dels qüestionaris perquè, a la gran final, les preguntes seran les mateixes que han sortit fins aleshores.

Joc Kahoot Qüestions de Mallorca amb accés obert

Així mateix, cada mes la Direcció Insular de Política Lingüística publicarà en aquest web (pàgina: Dinamització Lingüística Insular) i a les xarxes socials de Llengua Mallorca un  enllaç directe al joc de Kahoot Qüestions de Mallorca obert per a tothom que hi vulgui jugar. 

 

 

Destacada: