Kahoot Qüestions de Mallorca a IB3 Ràdio

Dilluns 6 de març, a través d'IB3 Ràdio la Direcció Insular de Política Lingüística, juntament amb l'emissora, organitzen un concurs Kahoot sobre qüestions de Mallorca a IB3 Ràdio

Es farà en directe a les 12.40 h del matí i la participació és ben senzilla: qui hi vulgui concursar, només haurà de sintonitzar IB3 Ràdio, ja sigui a través de les ones o a través del seu web, i amb el mòbil, tauleta o ordinador, anar a www.kahoot.it, on haurà d'introduir el codi que s'anunciarà en aquell mateix moment. A partir d'aquí, simplement s'hauran d'anar responent les 10 preguntes que es formularan des del plató de l'emissora.

Al final, només hi podrà haver un guanyador, que serà qui hagi respost més preguntes correctes i més ràpidament, i serà premiat amb el llibre Calendari folklòric de Mallorca. Primavera, un projecte del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística i Mallorca Literària en coedició amb Saïm Edicions. Text a partir de les anotacions manuscrites del folklorista Rafel Ginard (1899-1976), a cura d'Andreu Ramis i Miquel Sbert, amb il·lustracions de Toni Galmés. 

El premi s’haurà de recollir al Servei de Normalització Lingüística del Consell de Mallorca.

Servei de Normalització Lingüística
Direcció Insular de Política Lingüística
Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística
Consell de Mallorca
Pl. de l'Hospital, 4
07012 Palma
Tel.: 971 219 593/595
A/e:dinamitzacio@conselldemallorca.net
www.conselldemallorca.cat

 

 

 

 

Destacada: