Premi literari Gabriel Florit-Vila de Sineu de Poesia

II PREMI LITERARI GABRIEL FLORIT-VILA DE SINEU DE POESIA

L’Ajuntament de Sineu convoca la segona edició del premi literari Gabriel Florit-Vila de Sineu de Poesia. Els autors poden fer arribar les propostes a la casa consistorial fins a l’1 d’abril de 2023. 

Aquesta iniciativa de la regidoria de Cultura i l’editorial Balèria pretén reconèixer a una figura cabdal de la cultura sineuera del segle XX i XXI, Gabriel Florit Ferrer, i també promoure i estimular la creació d’obres d’autèntica qualitat literària en modalitat de poesia. Avaluarà les propostes presentades un jurat format per tres membres, nomenat pel batle de Sineu a proposta de l’editorial; el jurat estarà format només per escriptors, professors o filòlegs de Mallorca.

S’entregaran un total de tres guardons. La resolució del jurat i els guardons seran anunciats el divendres 29 d’abril, en horari d’horabaixa, al claustre de Sant Francesc de Sineu, en el marc de les festes de Sant Marc i Sa Fira. L’Ajuntament premiarà la proposta finalista amb 1.000 euros i la publicació de l’obra; els autors que siguin segon i tercer classificat rebran una col·lecció d’obres de literatura local. 

Consultau-ne les bases!

 

Destacada: