Premis Ciutat de Manacor 2024: categories literàries, cançó i arts plàstiques

 

Convocats els Premis Ciutat de Manacor en les seves categories literàries, de cançó i d'arts plàstiques per a l'any 2024

L'Ajuntament de Manacor, a través de la Institució Pública Antoni Maria Alcover, convoca els Premis Ciutat de Manacor en les categories literàries i de cançó per a l'any 2024. Aquesta convocatòria té com a objectiu premiar l'excel·lència en la creació literària i musical, fomentar la investigació i la promoció de la cultura i la història de Mallorca i el municipi de Manacor, així com potenciar la creació i la investigació en llengua catalana.

Categories Literàries: Novel·la, Poesia, Teatre i Assaig.
Categoria de Cançó: Guillem d’Efak.

Termini de presentació d'originals

Obres literàries:  fins al 26 d'abril de 2024.

Cançó: fins al 31 de maig 

Consulta les bases i requisits a: https://institucioalcover.eadministracio.cat/

Per a més informació sobre com participar, contacta amb l'Ajuntament de Manacor al 662 320 444 o envia un correu electrònic a premisciutatdemanacor@manacor.org.

XXVII Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques 2024 

Una oportunitat per als artistes de presentar les seves obres i optar a un premi reconegut en el món de les arts visuals.

 Dotació: 6.000 €
Termini de presentació: fins al 16 de juny de 2024

Un jurat expert seleccionarà l'obra guanyadora i es realitzarà un acte de lliurament de premis el 5 d'octubre. L'exposició romandrà oberta fins al 3 de novembre de 2024.
 

Destacada: