Inici » Noticies » Presentació de l’edició de les obres guanyadores dels Premis Mallorca de Creació Literària 2019

Presentació de l’edició de les obres guanyadores dels Premis Mallorca de Creació Literària 2019

Dimecres, 22 de juliol, a les 20.30 h, es durà a terme la presentació de l’edició de les obres guanyadores dels Premis Mallorca de Creació Literària 2019 en un acte, presentat per Adrià Martí i Margalida Mateu, que tindrà lloc a Palma, al Pati de la Misericòrdia.

Hi participaran els guardonats:

Mireia Calafell, guanyadora del Premi Mallorca de Poesia, amb el poemari Nosaltres, qui (editat per La Breu edicions), una reflexió sobre qui som, i sobre la manca d’humanitat dels entorns asèptics, que ens aïllen com a individus.

Miquel Esteve, guanyador del Premi Mallorca de Narrativa, amb l'obra El Misteri d'Arthur Rimbaud (editada per Univers), que, a mig camí entre el thriller literari i la novel·la d'ambientació històrica, ofereix un seguit de capítols que el lector podrà llegir segons l'ordre que ofereix l'autor o el que ell mateix decideixi, amb un epíleg comú.

Antoni Mas, guanyador del Premi Mallorca d’Assaig, amb l'obra Llengua, terra, pàtria i nació. L’evolució de la consciència lingüística i etnocultural entre els cristians de l’illa de Mallorca (s. xiv–xvii) (editada per Documenta Balear), que, concebuda en clau mallorquina, de lectura àgil i amb un llenguatge fluid i amb expressions genuïnes, respon a qüestions, d’interès cultural, històric i lingüístic.

Per assistir a l’acte caldrà l'ús de mascareta i respectar les distàncies de seguretat.

Destacada: