Inici » Noticies » Proves lliures de certificació de català (EOI)

Proves lliures de certificació de català (EOI)

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres obre la convocatòria les proves lliures de certificació de nivell de determinats idiomes de les escoles oficials d’idiomes (EOI) de les Illes Balears per a l’any 2021.

Es tracta de les convocatòries ordinària (juny) i extraordinària (setembre).

TERMINI: Del 09/02/2021 a les 09:00 fins al 23/02/2021 a les 22:00

OFERTA (CATALÀ): B1, B2, C1, C2

Nivell intermedi B1, nivell intermedi B2, nivell avançat C1, i nivell avançat C2 a les EOI de Palma, Eivissa, i Maó.

Les persones que es vulguin presentar a les proves de català a l'illa de Mallorca, s'han d'inscriure a l'Escola Oficial d'Idiomes de Palma.

La inscripció dóna dret a presentar-se a la convocatòria ordinària (mes de juny) i a l'extraordinària (mes de setembre). 

Una mateixa persona pot inscriure’s per fer les proves lliures de més d’un idioma i d’un màxim de dos nivells per idioma, amb l’excepció de català, en què només podrà inscriure’s d’un nivell. No és necessari tenir el certificat del nivell inferior per presentar-se a les proves lliures del nivell següent.

Tots els interessats a fer aquestes proves s’han d’inscriure via telemàtica. Una vegada inscrits han d’enviar en un únic correu electrònic la documentació a l’EOI que li correspon per formalitzar la matrícula. 

Tota la informació a https://eoipalma.com/

Destacada: